Thursday, 13 April 2017

Salam Ukhuwah

Assalamualaikum.


Selamat petang gaiss, Suka berblog di wall korang. Cantik je background and susunan dalam blog tu. Waaa. :'( Jatuh hati and at the same time patah hati. haha. Sya nak juugakk edit cam korang, Dah berapa kali try buat, renyuh betul cara dia. haha. Last-last tak buat jugak. Semua benda senang je kalau kita BEBETUL NAK BUAT kan ? 

Tapi tu lah, nak kena hadap lappy berjam kalau nak buat bendalah tu and kena try satu-satu sampai kita boleh buat dan puas hati. Sya taklehh nak buat gitu sebab memang xdan, xsempat nak cubaa satu-satu dan edit. Haritu adalah usha kat blog korang, yaang terer bab edit blog dan berbayar. I loikeee. Tunggu nanti ada duit boleh la i tempah kat u ea. Haha. Sekarang ni takpelah camni dulu. Nanti i upgrade my blog bagi cantik-cantiik sikit okeh, haha Suka ngat terjah blog korang. Simple but nice. hee. Salam ukhuwah buat blogger sekalian alam. 💓😍


Thanks for this experience

Assalamuaaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah almost 8 weeks ada kat UPSI. Pejam celik dah nak habis satu sem dan nak habis jugak pegang jawatan sebagai Exco Ekonomi dan Keusahawanan untuk Majlis Mahasiswa Kolej Ungku Omar sidang 2016/2017.

Selalu busy je memanjang, rindu nak post-post kat blog, tapi tak sempat pun nak layan keinginan nak berblog setiap hari. Al maklumlah hectic student life + tak bahagikan masa leklok. haaha. Siyess rindu gila kat blog, sya jelajah je blog korang, berblog walking di blog korang. Yang kita punya terabai, haha. Rasanya lama sangat tak post semenjak ada jawatan nih.

Haaa. lagi baki beberapa bulan nak tamatt dah sidang kami. So, inhaAllah kalau takde aral melintang memang nak aktif di blog. Walaupun post sikit-sikit setiap hari. At least we connected each other kan ? hehe.

Bakal merindui team MMK, setelah satu sidang bersama, Pahit, duka, manis, masin semua ada. Siyes takkan lupa memori bersama. Alhamdulillah ala kullihal, dapat berjuang sampai hujung sidang. Walaupun kekadang rasa susah, perit dalam segala hal, inilah perjuangan yang tak pernah putus.

Bila ada orang suruh sambung sidang, i will be likee, :)
haha. Sya takmboh dahhh. Cukuplah setakat ni, Bagi orang lain yang lebih berkelayakann pada daku,

Kepada yang bakal meneruskan legasi kami, sadokan hati , tebalkan telinga, dalam segala perkara. Yang baik ambil jadikan contoh. Yang buruk tinggalkan dan jadikan pengajaran. Segala pengalaman yang kita dapat sentiasa membuat kita matang dalam setiap perkara. Yes, betullah orang cakap, pengalaman mematangkan kita, bukan usia, And now, i learned everything from here. Start from zero and lack of knowledge until i learn a lot from one organisatiom.

Thanks for this experience,

Will miss
 - Legasi Unggul Kolej Ungku Omar Majlis Mahasiswa Kolej Ungku Omar sidang 2016/2017.