Monday, 26 December 2016

my heart and soul

My heart and my soul . Forever and ever.
Speed recovery umi abah nenek safuan.

Miss so much umi abah,
Bila call umi abah tadi automatik aura lain semacam,
Semua tak sihat,nak je balik rasanya, nak g tolong umi kat rumah.

Bila bagitau umi yang takut nak hadapi exam esok, umi kata, "dah berusaha tawakkal sahaja. Dah belajar jadi takyah takut nak hadapi exam.
Mi doakan yang terbaik dan selalu doakan"

Bila turn out cakap ngan abah, abah pesan "belajar sungguh2.  Abah selalu doakan dah untuk ngah, moga boleh jawab periksa. Kat umah ni abh dh beli jam ngan baju untuk ngah, abah tak leh nak g jenguk ngah sebab takdan, jawab periksa elok2"

bila cakap ngan kakak suh doakan jugak,
kakak pun cakap dah selalu doakan ngah.

hehe. tq my love for being here to me when i need some spirit.

Rindu nak salam ngan peluk 🌸💕.

Rindu serindu-rindunyaaa.

Menghitung hari nak balik

Sunday, 25 December 2016

Tone Excel

*Tone Excel Pasif Income*

👤 Pentingnya handphone masa kini sebab semuanya melibatkan handphone❗️
💃Kalau buat bisnes online memang best sebab handphone salah satu penghubung utama sekarang
◆Tetap guna handphone , tetap keluar duit untuk topup tiap-tiap bulan 😮
◆Sekarang dah ada cara untuk dapatkan balik duit anda yang lebur tu 😄
◆Kenapa tak nak berubah❓
◆Upgrade simkad shj , nombor yg anda sayang boleh kekalkan❗️

Pm saya ; 01117878647

Friday, 9 December 2016

Mabrouk dear pqah. Allahu. Your dreams come true already. 😊 Now, dah jadi bini orang. Sahabat yang selalu keep in touch dari awal kenal sampai sekarang. Sahabat yang selalu call aku bila aku tak menyempat nak bertegur sapa. Sahabat yang selalu saling nasihat menasihati n beri kata semangat. Kekadang kita tak persefahaman dalam sesuatu benda, tapi itulah perjalanan sbg seorang sahabat, tak semua indah. Kekadang terasa sesama sendiri. Hee. Now dh brp tahun kita kawan. Pejam celik pejam celik, awak dah jadi bini orang harini . 9/12/16.

Tahniah. Tahniah. Tahniah. Thanks sebab bagitau sy orang pertama yang awk tunang n kawin. Haritu awk call sy dgn nangis-nangis, sy hanya mampu tenangkan dari jauh. Boleh beri kata semangat je. Masa tu awk nangis tak ingat dunia takut xleh kawin lagi sbb banjir la apa la.  Ingat lagi tak ? Haha.

Kan dah kata, awak kena sabar sat je. Lambat laun tu semua akan jadi jugak.

Kan sekarang awk dah jadi bini Harith dah. Happy senyum sampai telinga dh ke pqah ? Hahaa. Pejam celik ja. Sat g ada anak pulak. OPPS. hahaha

Thanks pqah for our friendship. Hope never ends and doakan my turn pulak yang tak tau bila lg. Hahaa. Doakanlah yg baik-baik nntuk sy pulak.

Sedih xdapat pergi ke majlis awk. Hmmm. Semoga berkekalan hingga ke syurgaaa pqah n harith.



Monday, 5 December 2016

Kita akan jumpa dengan 2 perkara yang paling istimewa dalam hidup kita..

Pertama adalah dia yang berusaha mengubah caramu melihat dirimu dan duniamu..

Kedua adalah dia yang mampu membuatmu kembali percaya dri setelah kamu kehilangan orang pertama...:)

-irasyahira-