Tuesday, 12 April 2016

Mid Sem. sem 2

Assalamualaikum !

Alhamdulillah . Pejam celim pejam celik dah pertengahan bulan 4. Ya Allah cepatnya masa berlalu . Sem 2 dah nak habis ! . Allahu . Sekarang cuti midsem tu yang rajin nak menulis . Biasa duk kat sana memang tak sempat nak hadap blog , sebab tu blog sya tak aktif. Memang busy sangat-sangat . Sem 2 memang mencabar fizikal dan mental. Pagi petang siang malam penuh dengan aktiviti. Tak macam sem 1 , sem 1 banyak rilek . hahha . amik kau . Sem2 semua kena pulun habis . takde rilek-rilek dah .Tapi takpalah , selagi hayat dikandung badan , kita berjuang jihad menuntut ilmu.

Sekarang cuti midsem ( 8.4.2016-16.4.2016 ) . Seminggu cuti tapi sya balik kat kelantan sat ja . Dalam 5 hari ja duk rumah . :'( . Huhu . Takpelah , at least sya balik jenguk family sat. Lepaskan rindu . hiks

Sebelum sya bertolak balik kkelantan , kami selesaikan misi kami dekat johor dulu . Kami kena buat program dekat sekolah , so dua hari berkelana kat sana . 9.4.2016 handle program dekat SMADU, johor . Then petang tu lepas selesai program Kak Timah bawak kitorang pi jejalan sekitar Melaka . Perghh . Penat tu penat , tapi masih ada tenaga kalau bab gi jejalan . ahaha.

Semua eksited lebih bila nak g jejalan . Dari ptg sampai le malam g meround dekat Melaka . Pagi esoknya kak timah bawak kitorang pi A Famosa water park. Bayar RM50 masuk , so pagi  tu kitorang memang have fun je lah . haha.

Serius best ,main gelongsor gergasi kat sana, perghh. Memang thorbaek la, Sekali naik ja , then pening . hukhuk

Then kul 3 balik , pi Taman Seribu Bunga , then pi jelajah 3D art pulak, Kak Timah memang betul-betul bawak kitorang pi jelajah sana sini . Memang lepas tension sungguh . haha . Duit pun banyak habis , tapi sokeylah kekadang ja dapat enjoy camtu .Tengkiyu sebab ssudi layan kitorang ya !

Mid sem done! eh , tak done lagi , assignment berlambak lagi . haha. Ok bye . Nak pi sambung buat assignment . ehehe,, salam sayang sya untuk korang . :*


Memory Created 9/10.4.2016

adik-adik SMADU , Johor . Moga dapat jumpa lagi :D

barisan Fasilitator 

 A Famosa water Park







Klebang


So misi tamat bersama mereka , hehe.

___________THE END___________