Sunday, 5 April 2015

SAHABAT

Tengok gambar dengan kengkawan , tetiba nangis . Air mata tetiba turun tanpa diminta . Aku feeling sesorang menghadap  gambar malam-malam camni. :(

Yaa. Aku rindukan mereka. Rindukan kawan-kawan dan cikgu-cikgu dekat bumi MPI . Bumi aku ditarbiah menjadi seorang insan yang berguna . Aku rindukan suasana  belajar bersama  mereka . Aku rindu setiap perkara yang dilakukan bersama . Rindu cikgu-cikgu yang tak jemu mendidik dan mengajar aku dan kawan-kawan .

Entah , aku pun tidak pasti samaada mereka ingat  aku atau tidak , tapi kawann ,, ketahuilahh bahawa aku sedang merinduimuu ,,

Rindu nak belajar sama-sama , rindu nak gelak sama-sama , rindu nak tasmik sama-sama , rindu nak rehat sama-sama , rindu nak camping sama-sama . Semuanyaa lah , rindu semua tentang kiita .

Rindu bestie aku sejak sekolah rendah , aina , sarah ..

Rindu geng form 4 , form 5 dulu .
una , yaya , aisya , aifa , cikpah , elly , dalia, cken , ikah , ainun ,  pia , yana , ida …  Rindu geng is .

Lagi satu yang tak pernah aku lupa , geng form 6 .. wanii , nisah , zila , yang always bagi semangat kat aku time aku down . Time kkawan-kawan aku yang lain sudah melangkah ke uni , diorang always cakap depa ada dengan aku J Yaa ,  thanks Ya Rabb , pinjamkan aku  kawan camni .

 Ya Allah , sahabat fillah … Rinduuu serindu rindunya , Rindu nak peluk wani , nisah , zila . Rindu nak gi kelas malam , hafaz nota –nota . Hmmm 

Ala kullihal , aku sayang SAHABAT aku ketat-ketat :*

Ukhuwah kita bukan setakat ini sahaja,
Tapi sampai syurga sana ,
yaa , kita sukar untuk bersua ,
tapi ingatlah kamu semua ada dihati saya,
akanku selalu mendoakanmu walaupun dimana kamu berada .

MISS You All :D
nursyahirahmatzain