Wednesday, 31 December 2014





PART 2 . CAMP FORM 4.



Buat Rakit sendiri dan naik atas rakit masing-masing , kalau tak kukuh rakit sendiri , jatuh lah bersama rakit tersebut ,
kalau rakit tu buat dengan kukuh , maka teruskanlah perjalanan sampai ke garisan penamat !
Part best sebab kena berpadu tenaga dan idea bersama kawan-kawan !

Ni dalam perjalanan nak meneroka dalam gua . 
Dalam gua . merasai airr sejukk, setelah penat berjalan  :D
penerangan tentang kegunaan pokok2 alam sekitar .
--
mendaki puncak 




rehat sat sebelum teruskan perjalanan

Diberi taklimat keselamatan 

ni lah abseiling
memang masa ni tak tahu nak ungkap camna , rasa cam nak tercabut nyawa , ingat mati je ,. ahaha ,
tinggi sangat , sampai gayat . ramai yang tak nak buat benda ni sebab takut , tapi apakan daya , kalau tak cuba takde pengalaman camni . tu apa-apa pun mesti cuba ! dah cuba memang sumpah tak nak try dah , ahaha ,