Wednesday, 7 November 2012

Assalamualaikum.....
| Dah lama tak update blog ni. Dah berdebu n banyak sesawang lha. ahaha. :D |

hee. Pejam celik-pejam celik today last skul. (8.11.12) . sedih sangat-II tau sebab tak dapat jumpa cikgu, kawan-II lagi. Takde kawan dah untuk bercerita dengan kita . Takpe umi ad lagi . hehe. By the way,
kepada semua kawan-II , happy holiday. Study untuk SPM juga tau. ehehe. Sy pun sama lha SPM CANDIDATE taun depan. #TeamSPM2013. 
hmm` doakan yang terbaik untuk Kami ye. Alhamdulillah, akhirnya dapat juga mengakhiri form4 . Panjang umur ~ ;')  .Kepada kawan-kawan tuh, kita struggle elok-II ye untuk menghadapi SPM taun depan :) insya'Allah , Allah akan membantu kita jika kita kuat berusaha. emm.
Semua yang datang rasa sekejap je, rasa baru hari tuh form 1 n sekrang dah besar . eheks. pejam celik-pejam celik naik tingkatan 5 n masuk U dah nanti. hmm. doaKan yang terbaik ye.

okeylhah. no idea nak tulis ape cer.. haha. so , setakat ni je oke. semoga ketemu lagi di lain cerita ^_^
Semua yang baik datang dari-NYA dan semua yang buruk datang dari saya sendiri. Allahu Allah ♥. 

SALAM UKHWAH SAHABAT :)
add me at fb :- https://www.facebook.com/nursyahirah.matzain?ref=tn_tnmn