Monday, 16 April 2012

entah pape :)

haha......ary nim adalah ary yang aqu suka....
koranx tau...sai lame aq dah mula nampak senyum katku..okeyh.. i like this/...haha:)
today....kita orng dah rancang untuk celebrate ary jadi sarah adny bt fami...hik3...
we love u somuch!!

Saturday, 7 April 2012

hanya zaman persekolahan sahaja yang mngajar kita erti persahabatan & remaja ... sekiranya zaman itu telah berlalu nescaya ia x kan kmbali lagy...masa ini jua kita mmbawa haluan masing-II
mgkin sukar untuk kita bersatu kmbli dalam 1 tmpat skecil bilik darjah yang membawa bnyak knngan..
belajar,bergurau,ke kantin bersama & banyak lagy..
terbukti zaman pelajar adlh zaman remaja yang sukar dlupakan..
mngkin1 ary nnty kita akn tersenyum :) mngingatkan kmbali zaman yng penuh dngan knngan...:)
3 mukmin 2011 :) in memory 

Thursday, 5 April 2012

first time try guna blogg :)

haha............. rasa lucu pon ader gax..../
ngeh3x....
 buat blog nyh smta-mata nak luahkan perasaan jer...tapi mmg orng kate luahkan kat dalam nih memang santai n bersahaja..tu yang nak try guna blog eyh...penat jagak lha mula2 nak kena blajar guna blog...macam merangkak lak nak cari satu-persatu.... haha.. kbye ...haha.....  :P
•♥• Senyumlah andai dirimu dilukai.. •♥•
•♥• Senyumlah andai dirimu dilupai.. •♥•
•♥• Senyumlah andai dirimu dikhianati.. •♥•
•♥• Senyumlah andai dirimu ditindasi.. •♥•
•♥• Senyumlah andai dirimu dibebani.. •♥•
... •♥• Senyumlah andai dirim...u disakiti.. •♥•

•♥• Tersenyumlah.. Jangan biarkan mereka yg membencimu merasa bahagia kerana melihatmu tak mampu bertahan dari sbuah 'usikan' .. Sesungguhnya senyuman itu menunjukkkan ketabahan diri.. •♥•

Wednesday, 4 April 2012

ok...ary nyh ary rabu ..
tarikh 4.4.2012..
aq pgy skolah xd dngaan harapan kawan ak take care aq..upe-upenye..:'(
korang pon msty sdyh gak kan kalau kawan koranx uat gtuh kat koranx..tapy mcm mna x der pon orng yang nak mnyebelahi sy.. sdyh asenye..